sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Hoi kolikok!

 Heip!


Aluksi päivitystä. Mullei toimi polvi vieläkään. Tuo on ihan holtiton, portaita en pysty menemään vuorotellen, saati juoksemaan tai hyppimään! Huomenna soitan lääkärille ja varaan ajan, saa nähä mikä tuossa on ku noin pitkään on ihan surkeana :/

Metsämörri - hahmo
Mutta joo, olin tän polven kanssa viikonlopun koulutuksessa Haukiputtaalla. Mietin pitkään meenkö, mutta kurssin vetäjä meinas, että pystyn olemaan mukana, en vaan tee kaikkea sitä mitä muut. :)

Metsämörri.. hmm, ei varmaan kerro useimmille teistä lukijoista mitään. Metsämörri on sellainen satuhahmo jonka avulla lapsu tutustuu luontoon esimerkiksi leikkien ja lorujen avulla. Kävin siis koulutuksen, jonka jälkeen voin nyt itsekin päiväkodissa vetää lapsille Metsämörri-retkiä. :)


Koulutuksesta sai paljon inspistä siitä, mitä lasten kanssa voi metsässä tehdä ja miten asioita voi käsitellä ilman, että kuullostaa joltain tylsältä koulun opettajalta joka luennoi lapsille. Metsämörrin kanssa metsässä on hauskaa ja uuden asian oppiminen tulee siinä sivussa!

Oon siis viikonlopun pyöriny metässä leikkien ja laulellen. Menee se viikonloppu näinkin. Tässä hieman kuvamateriaalia koulutuksesta:





   



Metsämörri  



Lahja Mörrille
Todistus

Terkuin Jenni

3 kommenttia:

  1. Hei Jenni! Hauska nähdä että MetsäMörri etenee Suomessakin:)Itse olen päiväkodissa töissä Ruotsissa ja meille MetsäMörri menee nimestä SkogsMulle. Todella hauskaa lukea mitä kivaa te olette puuhanneet:) terveisin Erica

    VastaaPoista
  2. Joo on kyllä mukava juttu tuo metsämörri :)

    VastaaPoista
  3. Hei! Mistä hankit Metsämörri nuken?

    VastaaPoista