keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Niitä hetkiä elämässä..

..jolloin voi olla todella ylpeä itsestään :D

Meillä oli taasen vakioporukan peli-illat! (Kai mää voin jo sanoa vakioporukan, koska me pelaillaan säännöllisen epäsäännöllisesti tällä poppoolla kertaa x jonkun luona x kertaa kuussa?)

Otettiin eilen erä Party & Co:ta. Ihan huippupeli! Tuossa on siis sekasi kaikkia eri lautapelejä.. pitää näytellä, piirtää, selittää sanoja jne.

Mullehan napsahti pelin timmellyksessä piirtovuoro. Katsoin piirrettävän sanan ja pähkäilin, että mitenkä se piirretään.

Jostain syystä Mikko ei arvannu. Jostain syystä kukaan ei arvannu. Oon vissiin huono piirtäjä vai meniköhän tässä joku muukin pieleen? :D


Oli hämmentävää kuulla että antilooppi ei olekaan iso lintu! Hupsista! :D Päivän pöliä-pisteet on jaettu, tänk juu veri mats! 

Ai niin.. kaveri nappas lehdestä.. jotenki osuva ;)


Käytiin viime viikonloppuna Ideaparkin avajaisissa. Ouluun siis avattiin Ideapark, sellainen ostoskeskus. Siellä avajaisisssa oli MUUTAMA muukin. Sielläkin oli muuten pöliä-pisteitä jaossa. Mikko tykkää hirveästi Star Wars - elokuvasta ja kaikesta siihen liittyvästä.

Siellä kaupassa oli se mustakaapunen ukko jonka kanssa kaikki lapset sai ottaa valokuvia. Mikolle se heitti ohimennessä yläfemmat.

Toinen hymyili niinku naantalin aurinko, ja meikä vaan innoissaan että "no niin, sait idoliltas Dark Waterilta yläfemmat". Jostain syystä Mikon hymy vaan leveni. Lopulta se nauro. Ei se kuulemma oo Dark Water... :D Hupsista!

Joo. Jotten nolaisi itseäni yhtään enempää, niin taidan lähteä tästä siivoushommiin. Ne minä sentään ossaan!

P.S: Joo joo lunta tullee joka vuosi ja silti siitä pitää kertoa kaikille, MUTTA... <3 Niin piti vaan sanoa että ulkona on nätti sää. ;)

Terkuin Jenni


1 kommentti:

  1. voihan antilooppi ;D päivän naurut tuli tästä..ihana Jenni :D

    VastaaPoista